CHRISTOPH DAUM A INTRAT ÎN LINIE DREAPTĂ PENTRU PARTIDA CU POLONIA

0
1348

Autor:Newss.ro

     Selecționerul naționalei României de fotbal nu şi-a clarificat încă dilemele, urmând a alege între trei ,,perechi” de fotbalişti: Benzar şi Săpunaru pentru banda dreaptă, Toşca şi Latovlevici pentru cea stângă şi Stancu sau Keşeru în atac. În avanposturi este şi misiunea cea mai dificilă, în condiţiile în care Florin Andone, un fotbalist pe care selecţionerul îl apreciază foarte mult, intră şi el în calcule.

    Benzar ar putea să îi lase locul lui Săpunaru, în condiţiile revenirii lui Chiricheş, care îl îndepărtează pe fotbalistul Astrei din zona centrală a defensivei. Postul de fundaş stânga rămâne insa în continuare marea problemă a naţionalei. Prima variantă pentru meciul cu leşii ar fi Toşca, care este la bază apărător stânga, însă la club a evoluat mai mult în centru.

     De partea cealaltă, Latovlevici are carenţe mari pe fază defensivă, lucru nepermis în faţa unei formaţii de talia Poloniei. Si in atac sunt dileme. Stancu a jucat vârf în Armenia şi s-a descurcat de minune, cucerindu-l pe german şi pare favorit să îşi păstreze postul. Însă nici forma lui Keşeru nu e de neglijat, în ultimele 4 jocuri disputate pentru Ludogorets, Claudiu marcând de nu mai puțin de 8 ori, inclusiv în meciul cu Arsenal din grupele Champions League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

62 + = 67