CE SPUNE AMPRENTA DESPRE PERSONALITATEA TA

0
1414

Autor: Daniel Țigleanu

     Ştiai că tipul de personalitate se poate citi în amprente? În funcţie de liniile prezente pe buricul degetelor, tehnică cunoscută drept dermatoglifie poate să arate multe lucruri referitoare la personalitatea ta!

       Buclele, semnul celor creativi

      Specifice mai ales populaţiilor din Europa, buclele care apar pe degete sunt semnul unei personalităţi calme şi echilibrate. Sunt oameni cărora le place să îi ajute pe cei din jur. Sunt persoane care leagă prietenii foarte uşor, însă se feresc să preia iniţiativa. Sunt persoane responsabile, pe care te poţi baza. Nu dau randament însă dacă sunt puse să lucreze sub presiune. Au o imaginaţie bogată şi sunt firi creative şi visătoare. Se bucură de o sănătate de fier, în ciuda faptului că în copilărie se îmbolnăveau destul de des.

       Liniile curbe, un caracter loial

      Cei care au amprenta formată din linii cure sunt plini de energie şi au încredere în forţele proprii. Uneori sunt impulsivi şi încăpăţânaţi. Aceşti oameni au încredere în ei şi acest lucru se vede şi în postura de zi cu zi. Le este greu să se adapteze în locuri noi şi sunt firi analitice. Sunt foarte expresivi şi folosesc mult limbajul trupului. Sunt oameni loiali, care sar mereu în ajutorul celorlalţi şi nu își abandonează prietenii la greu. Totodată, le place arta şi muzica.

       Vârtejul, semnul celor temperamentali

      Persoanele temperamentale, dar care se calmează uşor sunt cele care prezintă un vârtej pe buricul degetului. Sunt intuitive şi au un bun spirit de observaţie. Vârtejul îi caracterizează şi pe cei care încep mai multe lucruri deodată, însă nu prea reuşesc să le ducă la bun sfârşit, din cauză că se plictisesc destul de repede. Uneori, au tendinţa să se izoleze. Sunt firi complexe, care uneori pot fi greu de înţeles. Dacă vârtejul apare pe ambele degete arătătoare, acest lucru este specific firilor gânditoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + = 6