HOROSCOP 28 OCTOMBRIE – 03 NOIEMBRIE 2016

0
2080

Autor: SKAT

BERBEC-Luna Nouă vă solicită profunzime precum şi timp de a reflecta, a conştientiza şi a vă revizui gândurile şi mentalităţile, pentru că toate sunt necesare procesului de vindecare a durerilor care vă macină. Aveţi însă deschidere spre gestionare a banilor la comun cu alţii, plată a contribuţiilor sau iniţierea unui nou credit.

TAUR – Acordaţi mai mare atenţie oamenilor din viaţă voastră şi faceţi-vă din relaţii o prioritate. Indiferent de situaţiile în care vă aflaţi, dacă ele sunt importante cred că ar trebui să vedeţi ambele feţe ale lor, cu riscul de a lua mai greu decizii.

GEMENI – Abordaţi sarcinile mici şi proiectele medii, lucraţi în echipă şi chiar luaţi-vă în plus contracte de job, pentru că le veţi face faţă cu brio. Medical, daţi atenţie organismului, printr-un regim de viaţă sănătos şi adaptaţi-vă stilul de viaţă la unul sănătos aşa încât să le puteţi echilibra pe toate.

RAC – Proiectele creative au prioritate, iar ceva prea serios şi concentrat vă plictiseşte sau chiar vă oboseşte şi vă determină să abandonaţi. Bucuraţi-vă de copii sau, dacă nu-i aveţi, aduceţi la suprafaţă copilul vostru interior!

LEU – Scoatei la iveală sentimentele şi exprimaţi-le fără rezervă în faţa celor dragi. Sunt favorizate şi preocupările legate de înfrumuseţarea căminului sau afacerile imobiliare pentru cei care se ocupă de asta.

FECIOARA – Cei din jur vin cu idei care vă stimulează şi pe voi mental aşa încât nu-i exclus să puneţi un proiect la cale, să vă înscrieţi la un curs ori să încheiaţi contracte la distanţă. Conexiunile şi legăturile cu cei din jur şi în special cu fraţii ori surorile mai mici, sunt pozitive, aducându-vă un plus de energie.

BALANŢĂ – Luaţi lucrurile cu uşurelul, fără să forţaţi nicio situaţie importantă. Trebuie însă valorificată ambiţia voastră, să vă doriţi să faceţi acel lucru cu ardoare, căci altfel, nimic nu se va întâmpla. Faceţi-vă planuri, gândiţi mult detaliile, dar şi deciziile de a le pune în aplicare…odată ce aţi luat decizia finală, cu siguranţă duceţi lucrurile la capăt.

SCORPION – Ar fi bine să vă puneţi pe voi în prim plan, dorinţele voastre, numai cu condiţia ca ele să ducă spre o etapă de dezvoltare personală. Preocupaţi-vă de felul în care arătaţi, de lookul vostru, de modul în care vă comportaţi faţă de ceilalţi pentru că e extrem de importantă pentru viitor impresia pe care o lăsaţi.

SĂGETĂTOR – Sensibilitatea la ceea ce aflaţi de la oameni este exagerată sau trebuie să vă recăpătaţi energia după o perioadă de lucru intens la proiecte exigente. Sunteţi mai miloşi şi mai compasivi, ba chiar capabili să vă sacrificaţi şi să-i lăsaţi pe alţii să urce pe umerii voştri.

CAPRICORN – Veţi da dovadă de mai multă originalitate, voi care de altfel sunteţi cam încăpăţânaţi într-ale voastre. Nu refuzaţi noile cunoştinţe, căci legăturile cu oamenii care intră acum în viaţa voastră or să vă fie de ajutor în viitor.

VĂRSĂTOR – Dacă veţi îmbina detaliile cu imaginea de ansamblu, veţi obţine un tablou complet cu ceea ce aveţi de făcut ca să vă atingeţi punctul final al proiectelor. Disciplina, maturitatea, efortul şi seriozitatea sunt cheile sigure spre progres.

PEŞTI – Pregătiţi-vă de mari călătorii, la propriu şi la figurat, cu gândul şi cu fapta! Fiți pozitivi, încercaţi să vedeţi în toate partea plină a paharului, daţi drumul ideilor şi teoriilor de viaţă spre ceilalţi, căci veţi fi ascultaţi de astă dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + = 21