9 COPII DIN COMUNA VRÂNCEANĂ JARIȘTEA INTERNAȚI ÎN SPITAL DUPĂ CE AU MÂNCAT DULCIURI DE LA UN MAGAZIN SĂTESC

0
1323

Autor: Newss.ro

   Copiii cu vârsta cuprinsă între 9-13 ani din localitatea Jariștea au ajuns vineri, 28 octombrie la spital cu toxiinfecţie alimetară după ce cu o zi în urmă au anunțat stare de rău. Micuții au mâncat dulciuri cumpărate de la un magazin din apropierea școlii. Unora dintre copii li s-a făcut rău încă de joi seară, iar alții au prezentat simptomele toxiinfecției alimentare abia vineri dimineață.

     Anunțul a fost făcut de către primarul din localitatea Jariștea, Cătălin Tom ape pagina sa de facebook: ,,Primăria Jariștea anunță faptul că 9 copii, cu vârsta cuprinsă între 9-13 ani din localitate au ajuns la spital după ce au consumat dulciuri cumpărate de la un magazin din apropierea școlii. Încă de ieri, câțiva copii s-au simțit rău, iar alții au avut probleme medicale azi dimineață, după ce au mâncat și ei dulciurile achiziționate de la magazinul respectiv.

     Primăria Jariștea s-a interesat la spital de situația copiilor monitorizați de medici și a aflat că lucrurile sunt sub control, aceştia fiind diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimetară. La această oră este în derulare o anchetă a autorităților, pentru a se descoperi de unde provine lotul de dulciuri care a provocat probleme medicale copiilor. Vă vom ține la curent cu informații pe această temă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 57 = 65