ȘOFERUL BĂUT VINOVAT DE ACCIDENTUL DE LA HANUL LUI ȚINTĂ, UNDE UN COPIL DE 13 ANI A MURIT A FOST REȚINUT

0
2159

Autor: Newss.ro

        Tânărul de 23 de ani din localitatea Florica, județul Buzău a fost reținut de către polițiști miercuri, 26 octombrie, pentru 24 de ore, în baza probatoriului administrat de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea arestării preventive.

        Reamintim, duminică dimineață, tânărul de 23 de ani din Florica, bine băut fiind, aflat la volanul unui bolid, în timp ce  rula pe DN 2 E 85, din direcţia Urziceni către Buzău, la intrarea în municipiu, a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă, a acroşat gardul împrejmuitor al curţii unei societăţi comerciale şi apoi s-a oprit în incinta unei staţii peco, aflată în apropiere.

        În urma impactului extrem de violent, un copil de 13 ani a murit, iar șoferul precum și alți trei tineri au fost răniți. Ultima victim a accidentului a fost descoperită ulterior de către oamenii legii. Mai exact, acesta se afla în porbagajul mașinii iar după impact, speriat să nu fie luat la întrebări de oamenii legii, deși era rănit s-a refugiat în stația Peco din zonă și apoi a fugit printr-un geam. La scurt timp, omul s-a prezentat la spital iar de acolo a ajuns la poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =