SALINĂ DE ORAȘ LA BUZĂU

0
20548

Autor: Newss.ro

      Persoanele care au nevoie de terapie prin expunerea la aerosolii de sare pot face acest lucru și la Buzău. Joi, 27, octombrie, are loc inaugurarea oficială a salinei artificiale Edith Salino Therapy, printr-un eveniment de lansare la care sunt aşteptate atât oficialităţi publice locale, cât şi reprezentanţi ai domeniului sanitar din județ. Situat la intrarea în Buzău, dinspre Podul de la Mărăcineni,  pe Bulevardul Unirii, cartier  Micro 3, bloc C 1, parter, centrul se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 100 de mp.

      Edith Salino Therapy pune la dispoziţia clienţilor patru camere de salină echipate complet la cele mai înalte standard: camera de joacă pentru copii, unde cei mici au parte de jucării, puzzle, muzică, desene sau filme animate; camera de relaxare pentru adulți dotată cu aparat detox spa; camera tip cinematograf dotată cu fotolii de relaxare și sala de așteptare pentru părinți unde aceștia își pot urmări copiii prin intermediul camerelor de supraveghere expuse pe TV.

salon-2     Spaţiul generos și modern, aparatura performantă cât şi personalul de specialitate vor pune la dispoziţia clienţilor o gamă diversificată de servicii, pachete şi tipuri de antrenament, adecvate tuturor preferinţelor şi categoriilor de vârstă. ,,Este o investiție nouă în peisajul serviciilor medicale, mai ales că avem cea mai mare salină artificială din județ și chiar din regiune. Sperăm ca Edith Salino Therapy să le ofere celor interesați experienţa cu adevărat profesionistă pe care o merită ținând cont că nu am făcut rabat de la calitate și am ales soluții unice în Buzău, pe care atât cunoscătorii, cât şi cei mai puţin iniţiaţi, suntem convinşi că vor şti să le aprecieze. Îi vom primi cu bucurie pe toţi cei care doresc să apeleze la seviciile noastre”, a declarat Ștefan Șerban, reprezentantul Edith Salino Therapy. Terapia prin sare a afecțiunilor respiratorii este una din cele mai vechi metode recunoscute de tratament. Tariful pentru o oră de ședință la copii este de 15 lei iar pentru adulți 20 de lei. Centrul este deschis de luni până vineri, între orele 10:00-21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + = 13