TRAFIC BLOCAT PE DN2 BUZĂU – URZICENI ÎN URMA UNUI ACCIDENT ÎN CARE AU FOST IMPLICATE 4 MAȘINI

0
4536

Autor: Newss.ro

   UPDATE 2: ,,În accidentul de la Cioranca au fost implicate 4 autoturisme. Un șofer de 56 de ani din Brăila, în timp ce se deplasa dintre Urziceni spre Buzău, pe fondul unei manevre bruște a intrat pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din Buzău. Din impact, cele două autovehicule au fost proiectate în alte două mașini” a declarat pentru newss.ro comisar Doinița Mihalache, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău. Rănite au fost trei persoane: șoferul de 56 de ani și soția acestuia de 54 de ani, care se afla pe locul din dreapta și tânărul de 23 de ani din Buzău.

   UPDATE 1: Traficul pe DN2 Buzău – Urziceni s-a reluat în jurul orei 18:30. Potrivit Centrului INFOTRAFIC, circulația în zona localității Cioranca se desfășoară în condiții normale.

   ȘTIREA INIȚIALĂ: Accidentul s-a produs duminică după-amiază, pe raza localităţii Cioranca, județul Buzău. Trei mașini au fost implicate în evenimentul rutier, iar 3 persoane au fost rănite. Din primele informații, două autoturisme care circulau dinspre direcția Urziceni – Buzău s-au ciocnit. În urma impactului dintre acestea, unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens și s-a izbit de o altă mașină care circula regulamentar dinspre Buzău spre Urziceni. În zonă, traficul a fost blocat. La locul incidentului s-au deplasat politistii precum și mai multe ambulanțe pentru preluarea victimelor. Se pare că nepăstrarea distanței regulamentare în deplasare precum și neadaptarea vitezei la condițiile meteo ar fi fost cauzele nenorocirii. Polițiștii efectuează la acest moment, cercetări pentru a stabili dinamica accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

41 + = 49