BREAKING NEWS: ACCIDENT GRAV ÎN BOLDU, JUDEȚUL BUZĂU

0
6818

Autor: Daniel Țigleanu și Mihaela Iordache

     UPDATE: Apar informații noi privind accidentul mortal din Boldu. Victimele sunt bunic și nepot, ambii din județul Brăila. Bărbatul avea aproape 64 de ani, iar nepotul său 9 ani. Cei doi se întorceau din Râmnicu Sărat de la oborul de animale din localitate. Nu se știe pentru moment care este cauza accidentului, însă în zonă, traficul este blocat pentru ca polițiștii să poată să efectueze cercetările care să stabilească dinamica evenimentului rutier. Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD și dus la un spital din Galați. ,,Un șofer de 64 de ani din Brăila, în timp ce se deplasa din direcția Râmnicu Sărat – Brăila, în afara localității Boldu a intrat pe constrasens, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit frontal de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului șoferul a decedat pe loc, iar celălalt pasager, un copil de 9 ani a fost grav rănit” a declarat pentru newss.ro agent șef adjunct Mihail Drăghiciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău. Trupul neînsuflețit al bărbatului de 64 de ani va fi dus la Serviciul de Medicină Legală Buzău.

   accident-boldu-2

    ȘTIREA INIȚIALĂ: Nenorocirea s-a produs în urmă cu câteva minute, pe DN 22, în zona localității Boldu, județul Buzău. Din primele informații, în accident a fost implicată o autotutilitară, care a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului extrem de violent, două persoane care se aflau în Dacia Papuc au rămas încarcerate. La locul tragediei s-au deplasat o autoutilitară cu apă și spumă și un echipaj de la Descarcerare.

accident-boldu-1       Conform purtătorului de cuvânt ISU Buzău, Plt. Adj. Șef. Vasile Prahoveanu, pompierii au fost nevoiți să intervină pentru a stinge flăcările care au pornit de la motorul mașinii, având în vedere că în momentul în care au ajuns în zona accidentului au constatat că din motorul mașinii ieșea fum. Se pare că una dintre victime ar fi decedat în momentul impactului mașinii cu copacul de pe marginea drumului. Cealaltă a fost rănită grav și este posibil să fie transportată cu un elicopter SMURD la un spital din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

30 + = 39