DOUĂ TINERE ARESTATE PENTRU FURT DE CĂTRE POLIȚIȘTII DIN CISLĂU, JUDEȚUL BUZĂU

0
2487

Autor: Newss.ro

      Cele două tinere de 28, respectiv 35 de ani, din județul Prahova sunt suspectate de furt dintr-o locuință de polițiștii Secţiei nr.10 de poliţie rurală Cislău. Oamenii legii au fost alertați în cursul zilei de marți, 18 octombrie, de către o bătrână de 81 de ani că i-a fost durată o sumă de bani din casă de către cele două femei. Imediat de la sesizare, poliţiştii au oprit în trafic, pentru control, un autoturism în care se aflau cinci persoane.

      În urma unor verificări oamenii legii au identificat suma de bani dispărută din casa bătrânei. Cercetările polițiștilor au relevant următoarele aspecte: ,,în dimineaţa zilei de ieri (n.red. 18 octombrie 2016), două tinere, s-au deplasat la locuinţa buzoiencei cu intenţia de a-i vinde lumânări. Persoana vătămată a cumpărat patru pachete de lumânări pentru care a achitat suma de 150 lei, moment în care tânăra de 28 de ani a observat locul de unde a luat banii, proprietara.

       Profitând de neglijenţa persoanei vătămate, căreia i-au distras atenţia, tânăra ar fi sustras suma de aproximativ 8.000 de lei, după care au părăsit curtea locuinţei şi s-au îndreptat către o societate comercială din zonă, unde le aşteptau cu un autoturism, trei bărbaţi în vârstă de 50, 37 şi respectiv 34 de ani” se maneționează în comunicatul IPJ Buzău. Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz, iar cele două tinere au fost reținute pentru 24 ore, urmând să fie prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 36 = 45