DEPUTATUL MARCEL CIOLACU RĂSPUNDE ATACULUI LANSAT DE LIDERUL PNL BUZĂU, CRISTI ROMANESCU

0
1789

Autor: Newss.ro

      Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu i-a răspuns prompt șefului liberalilor Cristi Romanescu care a cerut demisiile a doi candidați social-democrați la alegerile parlamentare din toamnă. Demnitarul a declarat pe pagina sa de facebook că se consideră neplăcut surprins de comentariile liberalului buzoian. Totodată, el a ținut să amintească și faptul că pe listele PNL, pentru alegerile parlamentare figurează doi candidați care dețin funcții publice. Pe de altă parte, Ciolacu îi adresează o întrebare liderului PNL Buzău, Cristi Romanescu de la care se subînțelege că așteaptă un răspuns.

   ,,Cristian Romanescu, preşedintele numit al PNL şi nu ales, a făcut astăzi câteva comentarii legate de doi colegi din PSD aflați pe listele pentru alegerile parlamentare. Dacă aceste comentarii veneau din partea lui Ovidiu Anghel, înțelegeam. Dar, venind din partea domniei sale, sunt neplăcut surprins. Pentru că, brusc, a uitat un principiu fundamental al democraţiei: dreptul de a alege şi de a fi ales. Mai mult de atât, după ce eşti ales ai dreptul de a opta în termen de 15 zile. Cu alte cuvinte, Cristian Romanescu vrea să ne întoarcem în perioda stalinistă când, dacă aveai alte convingeri politice în afara celor impuse, urma să fii dat afară.

      În presa din Buzău s-a tot scris că pe listele PNL pentru alegerile parlamentare vor fi Vlad George, consilier municipal şi director al Palatului Copiiilor, precum şi Ionela Voicu, inspector şcolar. Eu însă nu le voi cere demisia, ci le voi ura succes în campanie! Îmi permit să-i adresez lui Cristian Romanescu o întrebare: daca va candida la parlamentare, pe primul loc, aşa după cum este normal pentru şeful PNL Buzău, îşi va da demisia din funcţia de președinte al Federatiei Române de Tenis de Masă?” a scris președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

72 + = 80