PRĂPĂD ÎN VRANCEA. 40 DE CASE ȘI 100 DE GOSPODĂRII AU FOST INUNDATE

0
1507

Autor: Newss.ro

  UPDATE: Două școli din județul Vrancea au fost închise din cauză că au fost inundate. Oficialii din învățământ au decis astfel să suspende cursurile în unitățile din din satul Bogza, comuna Sihlea și din Tătăranu. Cinci persoane din localitatea Sihlea au fost evacuate iar în satul Bordeasca, din comuna Tătăranu autoritățile iau în calcul evacuarea a 20 de familii.

   ȘTIREA INIȚIALĂ: Județul Vrancea este în permanență lovit de inundații la o ploaie mai serioasă. Așa se face că până la acest moment, potrivit ultimului bilanț al ISU Vrancea, cel puţin 40 de case şi peste 100 de gospodării din 11 de localităţi au fost inundate în urma ploilor abundente ce par să nu mai contenească. Pompierii intervin această dimineață în Gugeşti, Urecheşti, Bilieşti, Adjud şi Ploscuţeni. Peste 40 de angajați ai ISU Vrancea cu 30 de mijloace de intervenţie intervin acum în zonele afectate de inundații. În sprijinul pompierilor din județul Vrancea au intervenit și echipaje de la ISU Buzău.

     Afectate de potop sunt următoarele localități: Focşani, Gugeşti, Adjud, Vînători, Bilieşti, Sihlea, Urecheşti, Homocea, Mărăşeşti, Ploscuţeni, Năneşti. De asemenea, conform Centrului Infotrafic, miercuri dimineață, între localitățile vrâncene Domnești și Ruginești apa a ajuns pe DN2 Focșani – Bacău, la km 223 și se circulă cu dificultate. Pe sensul către Focșani, este afectată prima bandă și o parte din banda numărul 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =