400 DE FAMILII MÂNZĂLEȘTI AU RĂMAS FĂRĂ APĂ POTABILĂ, DIN CAUZA PLOILOR

0
2397

Autor: Newss.ro

   Compania de Apă S.A. Buzău anunță că, în ciuda ploilor însemnate cantitativ din ultima perioadă, la nivelul ariei de operare a Companiei, nu există probleme majore legate de alimentarea cu apă și de canalizare. Totuși, la Mânzălești există o situație particular. În zonă viiturile au afectat parțial o conductă de transport a apei potabile, alimentarea cu apă fiind sistată temporar pentru aproximativ 400 de familii. ,,Echipele tehnice ale Companiei de Apă sunt pregătite să intervină, cu toate materialele și mijloacele tehnice necesare, imediat după ce condițiile meteo-hidrografice o vor permite” se arată în comunicatul Companiei.

    De asemenea o problemă a fost semnalată și în zona Mărunțișu, orașul Pătârlagele. Acolo, captările de apă au fost inundate și au afectat temporar calitatea apei potabile. Reprezentanții Companiei de Apă S.A. Buzău menționează că acțiunile angajaților sociatății sunt în strânsă legătură cu cele ale instituțiilor din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Totodată, face apel la cetățeni să sesizeze orice problem cu care se confruntă la Dispeceratul Companiei:

 ,,(…) – îi rugăm pe toți consumatorii care au, în această perioadă, probleme legate de alimentarea cu apă și de canalizare, să sune la Dispeceratul Companiei (0238.715.438), care funcționează în regim 24 de ore din 24;  

– suntem pregătiți cu toate mijloacele tehnice și cu personalul de specialitate necesar pentru a interveni în situații speciale;

– suntem în contact permanent cu autoritățile publice locale, la a căror solicitare putem asigura apă potabilă pentru populație, dacă situația o va cere” se mai precizează în comunicatul societății.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 25 = 32