PODEȚ COLMATAT, DRUM INUNDAT ȘI MAȘINĂ ÎNGHIȚITĂ DE APA ADUNATĂ DE LA PLOAIE

0
2180

Autor: Newss.ro

     Plouă neîncetat de luni noapte, iar vântul creează la rândul său probleme. Astfel, începând cu ora 20:00, din cauza vântului puternic au fost suspendate manevrele în portul Midia. În județul Vrancea, pe DN2 E85 din cauza precipitaţiilor abundente, în zona acostamentelor s-a acumulat apă. De asemenea, la intrarea în judeţ dinspre Buzău, un podeţ s-a colmatat, iar apa a ajuns pe carosabil. Se acţionează cu un utilaj pentru degajare. Șoferii care tranzitează zona sunt sfătuiți să circule prudent, ţinând cont de riscul producerii fenomenului de acvaplanare.

    În județul Prahova, o mașină s-a scufundat la propriu în apa strânsă sub un pod feroviar din orașul Plopeni, zonă cunoscută pentru faptul că se inundă de fiecare dată când plouă. În drum spre casă, o femeie de 40 de ani a vrut să treacă cu mașină pe sub podul feroviar, însă mașina i-a fost efectiv acoperită în totalitate de apă. Cu greu șoferița a reușit să iasă din autoturism. La locul respectiv au fost solicitați să intervină pompierii și polițiștii.

    Pompierii prahoveni intervin, în noaptea de marți, cu motopompe pentru evacuarea apei la două case și o curte inundate din municipiul Ploiești și alte trei localități: Boldești Scăeni, Bărcănești și Păulești. În ultima localitate, din cauza vântului un pom a căzut pe carosabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 81 = 90