MILITARII RĂNIȚI ÎN MISIUNI INTERNE SAU INTERNAȚIONALE INVITAȚI DE MINISTRUL APĂRĂRII NAȚIONALE SĂ PARTICIPLE LA ,,INVICTUS GAMES TORONTO 2017”

0
1798

Autor: Newss.ro

     Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc alături de șeful Statului Major General, general Nicolae Ciucă, participă la acest moment la o videoteleconferința cu militarii răniți în misiuni, prilej cu care îi invită pe aceștia să facă parte din echipa României la cea de-a treia ediție a evenimentului ,,Invictus Games Toronto 2017” care va avea loc în perioada 23 -30 septembrie. Videoteleconferința se desfășoară în București, Cluj-Napoca, Buzău, Brașov, Craiova și Constanța.

    ,,Invictus Games” reprezintă un eveniment sportiv internațional dedicat doar militarilor invalizi sau răniţi în teatrele de operaţii sau la acţiuni militare interne și internaționale. În 2017, sunt așteptați 1500 de voluntari și 550 de veterani să participle la 12 discipline sportive adaptate pentru persoane cu dizabilităţi. Este vorba despre tir cu arcul, atletism, canotaj în sală la aparat special, haltere, ciclism, volei din poziţia şezând, înot, baschet şi rugby din scaunul cu rotile, golf şi hochei.

invictus-games-tir-cu-arcul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 17 = 26