COZI ȘI NOPȚI ALBE LA APM BUZĂU

0
1283

Autor: Newss.ro

      Ca și în alte localități din țară, la sediile Agenției de Protecție a Mediului  sute de oameni au venit pentru a cere bani ca să-și renoveze casele prin programul ,,Casa Verde”. La Buzău, aproape 200 de persoane s-au asezat încă de sâmbătă noaptea, la coadă și au așteptat deschiderea sediului instituției.

       Oamenii au întocmit chiar o listă de aşteptare, în ordinea sosirii persoanelor dormice să-şi depună dosarele pentru programul Casa Verde.  Începând de luni, 10 octombrie 2016, cei interesați pot cere bani pentru a-și renova casele prin intermediul programului ,,Casa Verde”.

     Dosarele se depun începând cu această dată și până pe 24 octombrie, la sediul APM Buzău, între orele 08.30-14.00. Suma alocată județului Buzău este de 1 345 026 lei. Cei interesați de acest program pot afla mai multe informații accesând pe site-ul Administratiei Fondului de Mediu, www.apm.ro – Casa Verde Clasic.

      Potrivit programului, pentru instalarea panourilor solare nepresurizate, persoanele fizice pot solicita finanțare de până la 3000 lei, pentru instalarea panourilor solare presurizate 6000 lei și până la 8000 lei pentru instalarea pompelor de caldură, exclusiv pompe de caldură aer –aer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 20 = 26