ARHIEPISCOPUL TOMISULUI AUDIAT LA JUDECĂTORIA CONSTANȚA

0
1290

Autor: Newss.ro

        Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului s-a prezentat luni dimineață la sediul Judecătoriei Constanța. Potrivit unor surse, Arhiepiscopul Tomisului va fi audiat în dosarul în care un preot ar fi fost șantajat de doi tineri cu presupuse imagini pornografice. Pe data de 13 septembrie 2016, după ce magistrații au audiat trei martori din dosar au dispus citarea pentru termenul din 10 octombrie a ÎPS Teodosie.

        Potrivit procurorilor, doi tineri – unul, absolvent al Facultăţii de Teologie, iar celălalt, fost membru al Coralei „Armonia“ – sunt acuzaţi că în 2012, ar fi şantajat un preot din Arhiepiscopia Tomisului. Totul ar fi pornit la începutul lunii martie 2012, când la solicitarea unei femei, preotul s-a deplasat la adresa situată în municipiul Constanţa, pentru a efectua un serviciu religios constând în sfinţirea locuinţei. Trei-patru zile mai târziu, femeia l-a chemat din nou pe preot acasă la ea, unde, după ce au consumat băuturi alcoolice, au întreţinut relaţii sexuale.

        Ulterior, la finele lunii martie, preotul din Arhiepiscopia Tomisului a mers din nou acasă la femeie unde i-a întâlnit pe cei doi tineri. Ei i-au arătat un fragment dintr-o filmare în care acesta apărea într-o ipostază intimă cu femeia și i-au solicitat ca, în schimbul tăcerii să le dea suma de bani amintită.  Pus într-o astfel de situație preotul a sesizat organele de cercetare penală din cadrul IPJ Constanţa – Serviciul Investigaţii Criminale cu privire la acest șantaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =