4 INFRACȚIUNI DINTR-UN FOC. ESTE ,,PERFORMANȚA” A UNUI TÂNĂR DE 18 ANI, DIN JUDEȚUL BRĂILA

0
1255

Autor: Newss.ro

    Tânărul de 18 ani, cu domiciliul în satul Scorţaru Vechi, județul Brăila este anchetat penal de către polițiști în cazul accident produs în noaptea de sâmbătă, pe Şoseaua Râmnicu Sărat, aproape de intrarea în municipiul Brăila. OPtrivit anchetatorilor acesta a furat autoturismul mamei sale, după care, a urcat la volan, deși era băut și nu avea permis de conducere.

    În timp ce se afla pe Şoseaua Râmnicu Sărat, din cauza ploii și a vitezei neadaptate la condițiile de drum, acesta a pierdut controlul volanului şi a lovit un stâlp de electricitate situat pe partea dreaptă a sensului său de mers. În urma accidentului rutier, șoferul precum și cei doi pasageri, cu vârste de 36, respectiv 27 de ani, au fostv răniți și  transportaţi la spital. Tânărul de 18 ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

       Totodată, i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie. Cercetările sunt continuate de polițiștii brăileni. Tânărul s-a ales acum cu dosar penal pentru 4 infracțiuni: vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi furt în scop de folosinţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 47 = 53