ACCIDENT ÎN CIORANCA, JUDEȚUL BUZĂU CU DOUĂ AUTOUTILITARE IMPLICATE

0
4257

 Autor: Newss.ro

    Evenimentul rutier a fost semnalat miercuri după-amiază, pe DE85 Urziceni – Buzău, în zona localității buzoiene Cioranca, comuna Movila Banului. Din primele date, accidentul în care au fost implicate două autoutilitare s-a produs pe fondul neadaptării distanței regulamentare. Mai exact, cele două autovehicule rulau din direcția Buzău-București. Nu știe din ce motiv, însă se pare că șoferul uneia dintre autoutiltare ar fi frânat brusc, moment în care a fost izbit puternic din spate de o altă mașină care circula cu viteză.

     În urma impactului, unul dintre conducătorii auto a rămas blocat în mașină. La incident s-au deplasat un echipaj de la Descarcerare al ISU Buzău, un SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Abulanță. Bărbatul ale cărui picioare erau blocate pe podul pedalier a fost scos de către oamenii din zonă, nemaifiind necesară intervenția descarcerării. Pompierii au deconectat bacteria pentru a se evita producerea unui posibil incident.

    Șoferul rănit era conștient însă a fost transportat la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale. Între timp, polițiștii buzoieni au deschis o anchetă în urma căreia să se stabilească exact cum anume s-a produs accidentul. Circulația pe DE85 Urziceni – Buzău se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =