JUDECĂTORIA PLOIEȘTI SUSPENDĂ DE LUNI, TOATE ȘEDINȚELE. VEDEȚI DESPRE CE ESTE VORBA

0
1245

Autor: Newss.ro

     Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Judecătoriei Ploiești a stabilit în ședința de vineri, 30 septembrie, că în perioada 03 octombrie – 07 octombrie, între orele 09:00 și 10:00 vor fi suspendate toate ședințele. Totodată, s-a mai stabilit că până la efectuarea demersurilor punerii în aplicare a solicitărilor efectuate în cadrul Adunării Generale a Judecătorilor, respective mărirea salariilor, de luni 10 octombrie, vor fi judecate doar cauzele care au character urgent.

    Astfel, conform comunicatului Adunării Generale a Judecătorilor de la Judecătoria Ploiești în materie civilă vor fi judecate ,,ordinul de protecție, ordonanța prezidențială, suspendare provizorie a executării silite, autorizări date tutorelui, delegarea autorității părintești, măsuri asiguratorii, asigurare dovezi, încuviințare executare silită și autorizare intrări în încăperi”.

  În materie penală, Judecătoria Ploiești se va ocupa doar de  cereri de competența judecătorului de drepturi și libertăți, cause privind inculpați față de care există sau se solicită luarea/prelungirea unor măsuri preventive din cadrul Camerei preliminare și fondului, propuneri/cereri de liberare condiționată, cauze privind  eventuale modificări de pedepse, vizând persoane aflate în stare de detenție și contestații împotriva încheierilor pronunțate de judecătorul de supraveghere a privării de libertate. Restul cauzelor urmează să fie amânate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

48 + = 51