STEAUA BUCUREȘTI PĂRĂSITĂ DE PROPRII SUPORTERI?  

0
1316

 

Autor: Newss.ro

    După aproape 11 ani, Steaua București şi Villarreal se pregătesc de o nouă confruntare europeană, iar datele problemei par radical schimbate. Cel puţin în ceea ce priveşte relaţia dintre fani şi echipa patronată de Gigi Becali. Problemele de identitate fac din Steaua o echipă aproape părăsită de suporteri, chiar dacă vremea se anunţă ,,perfectă pentru fotbal”, iar vicecampioana riscă să joace meciul din Europa League într-o atmosferă de Liga 1.

    Pentru meciul de joi seară s-au vândut până în acest moment, puţin peste 6.000 de bilete, iar oficialii Stelei speră ca totalul să ajungă spre 10.000 până la ora partidei. Villarreal este neînvinsă în Primera Division după 6 etape. Doar Real Madrid și Atletico mai sunt în această situație.

   Pentru Villarreal, meciul de duminică seara, cu Espanyol, este mai important decât deplasarea de la București, din Europa League. Pentru Steaua, în schimb, o înfrângere ar reduce dramatic șansele vicecampioanei României de a prinde primăvara Europa League.

     Prețurile tichetelor de intrare la meciul cu Villarreal oscilează între 40 lei, la peluze, și 350 lei, în cel mai bun sector VIP. Steaua – Villarreal începe la ora 20.00. Cealaltă echipă românească din Europa League, Astra, va juca, în deplasare, de la ora 22.00, cu Roma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + = 18