ŞEFUL CORPULUI DE CONTROL AL PREMIERULUI, MIRCEA VALENTIN ÎȘI DĂ DEMISIA

0
1140

Autor: Newss.ro

     Mircea Valenti va renunța la funcția de Şef al Corpului de Control al prim-ministrului începând cu data de 1 octombrie. Acesta a ales să facă acest pas ca urmare a scandalului iscat în weekend când, imediat după seismul din noaptea de vineri spre sâmbătă, de 5,3 grade pe scara Richter, a scris pe rețeaua de socializare că, în caz de cutremur major, românii nu se pot baza pe instituțiile statului.

    „Concluzia preliminară: instituţiile statului român au note maxime la simpozioane şi umflat muşchii, dar nu vă bazaţi pe ele când va lovi un mare cutremur. Mass-media şi mai ales televiziunile sunt odioase: ore întregi nici măcar nu au oferit vreo informaţie elementară despre cutremur şi nu au liniştit oamenii”, a scris pe pagina sa de facebook, Mircea Valentin.

      La scurt timp de la declanșarea scandalului, acesta a șters comentariul și a postat un nou mesaj: „Opiniile exprimate pe aceasta pagina reprezintă exclusiv poziţia personală a autorului. Funcţia mea de bază este cea de cetăţean – de la ea am plecat şi tot la această demnitate mă voi întoarce”.

     Se pare însă că Mircea Valentin și-ar fi anunțat demisia înainte de scandal. El a menționat pe contul său de pe rețeaua de socializare că, într-un timp relativ scurt, va reveni în mediul privat. ,,În curând voi reveni înapoi, în mediul privat, iar comunicarea va fi făcută în principal pe LinkedIn, Twitter și pe blogul meu professional” a scris Mircea Valentin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =