6 MAȘINI AVARIATE ȘI UN DECES. ESTE BILANȚUL ACCIDENTELOR PRODUSE ÎN JUDEȚUL PRAHOVA, ÎN ULTIMELE ORE

0
1626

Autor: Daniel Țigleanu

        Primul accident s-a produs duminică noapte, în jurul orei 23:20, în localitatea Filipeștii de Târg. Din datele IPJ Prahova, o mașină a lovit două persoane, iar în urma impactului una dintre acestea a murit. Cealaltă persoană a fost rănită și transportată de urgență la spital. Un alt eveniment rutier a avut loc tot duminică noapte, pe centura de vest a Ploieștiului, mai exact pe breteaua de legătură dintre DN 1 și DN 72, pe sensul de mers către București.

        Trei autoturisme au fost implicate. Nicio persoană nu a fost rănită, iar accidentul s-a soldat cu pagube materiale. Șirul de incidente a continuat luni dimineață, în jurul orei 09:00, în localitatea Tătărani, la ieșirea din Ploiești. În incident au fost implicate trei mașini soldat cu pagube materiale. Din datele polițiștilor prahoveni, un șofer nu a acordat prioritate la intrarea pe drumul principal din Tătărani, moment în care a lovit o mașină care cobora de pe pod, dinspre Ploiești.

        În urma impactului dintre cele două autoturisme, unul dintre acestea a fost proiectat într-o a treia mașină. Nicio persoană nu a fost rănită, însă pagibele materiale sunt însemnate. La locul evenimentului rutier au ajuns mai multe echipaje de poliție care au declanșat o anchetă pentru a stabili dinamica accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

72 + = 74