MĂDĂLINA GHENEA, ÎN SCANDAL CU ROCSANA MARCU!

0
2388

Autor: Silvia Bunică

     Mădălina Ghenea a avut prima reacție, după ce Rocsana Marcu s-a luat de formele rotunjite ale actriței. Ghenea a postat un mesaj dur pe contul de socializare, imediat ce realizatoarea tv a jignit-o în cadrul emisiunii pe care o prezintă. „Ia uite, o filmează iubitul şi lui îi place să o filmeze. Uite, a făcut şolduleţe, dar ce burtă avea! Fii atent, uite, când s-a întors, ai văzut ce burtă avea? Deci e însărcinată, ce burtă umflată are! Sau de la pastele din Italia. Uite câta mai burta are! Deci e mai mare decât posteriorul!”, a spus Roxana Marcu.

       Actrița a sărit ca arsă și i-a dat imediat replica Rocsanei Marcu. „Rocsana Marcu, nu îmi explic dacă este vorba de răutate, prostie, frustrare, invidie sau toate la un loc. Mă jignești incredibil. Îmi este foarte greu să mă cobor la nivelul tău şi să îţi răspund, nu îmi rămâne decât să apelez din nou la avocații mei. Cât despre burtica mea…tu, draga mea, ai oglindă acasă?”, a scris Mădălina pe contul de socializare.

       De când a devenit faimoasă au început zvonuri cum că actrița și-a pus implant mamar la 16 ani, în vacanța de vară dintre clasele a 10-s și a 11-a, ba că s-a operat la 20 ani, la câțiva ani după ce s-a mutat în Italia. Cert este că de curând și-a modificat din nou sânii. Mădălina Ghenea este în momentul de față una dintre cele mai frumoase românce, iar asta nu o spun doar compatrioții, ci și presa internațională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

33 + = 37