MOTOCICLIȘTII DIN BRĂILA CER SĂ SE FACĂ DREPTATE PENTRU MOTOPOLIȚISTUL BOGDAN GIGINĂ

0
1308

Autor: Newss.ro

        Motocicliștii au anunțat pe rețeaua de socializare că vineri, 23 septembrie, începând de la ora 18:00, vor protesta în fața Primăriei din Brăila. Aceștia se vor întâlni mai întâi în fața unui supermarket din municipiu, iar mai apoi vor porni către sediul administrației locale. Sub sloganul ,,Dreptate pentru Gigină!”, motocicliștii brăileni vor tura motoarele, alăturându-se astfel mișcării de protest inițiate de Cristian Techiu.

        În acest mod, ei demonstrează că sunt solidari cu protestele colegilor din întreaga țară. Prin acțiunea lor, ei cer să se facă dreptate pentru motopolițistul Bogdan Gigină. Motocicliștii spun că ancheta în cazul morţii polițistului trebuie să-şi urmeze cursul firesc și că Senatul nu trebuie să îi protejeze pe cei ce sunt acuzaţi de abuz în serviciu sau alte fapte penale.

        Protestul început joi seara va fi continuat și vineri, la București. Un nou anunț postat pe Facebook, intitulat ,,Ziua 2 – Protest Oprea ești cercetat, trebuie să fii judecat!”, se anunță că acțiunea de vineri ce va avea loc în Piața Universității, în intervalul orar 18:00-21:00 este organizată de gruparea denumită ,,Corupția ucide”. La mitingul de joi seară au participat peste 3000 de oameni care au scandat împotriva lui Gabriel Oprea și a senatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =