BREAKING NEWS: DOLIU ÎN COMUNA SMEENI, JUDEȚUL BUZĂU.

0
3233

Autor: Newss.ro

    Viceprimarul comunei Smeeni, Nicolae Dumitrașcu a murit duminică aproape de miezul nopții, în locuința sa după o lungă luptă cu o boală necruțătoare, cancerul. În vârstă de 67 de ani, el se afla la al doilea mandat de viceprimar. Nicolae Dumitrașcu a fost membru PSD încă de la înființarea partidului și era președintele organizației locale social-democrate. Viceprimarul va fi înmormântat în ziua de marți, 20 septembrie, în Smeeni. Prietenii și cunoscuții adresează fmailiei ,,condoleanțe și sincere regrete”.

  ,,Cu adâncă durere în suflet anunțăm decesul domnului DUMITRAȘCU NICOLAE -Viceprimarul Comunei Smeeni, care după o îndelungată și grea suferință a plecat la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace și pe cei îndurerați să-i mângâie. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate.”

Primar, Andrei Ion

Pentru Comuna Smeeni este o mare pierdere. “Era un om bun , un om cumsecade , care ajuta si nu lasa omul la greu. Colegii din Primaria Smeeni nu- si pot imagina cat de fulgerator s-a stins din viata si sunt alaturi de familie in greaua incercare prin care trece. Sincere condoleante.

Secretar, Stănescu Anghel Luigia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 45 = 48