BREAKING NEWS: BĂRBAT MORT DUPĂ CE S-A ARUNCAT DE PE PODUL DE LA VADU PAȘII

0
2467

Autori: Tatiana Botiță și Daniel Ioniță

    Nenorocirea s-a produs joi dimineață, pe podul de la Vadu Pașii, din județul Buzău. Martor la tragedie a fost un om care se afla sub pod care căuta prin gunoaie. La un moment dat, acesta a văzut cum un tânăr, de 25 de ani din localitatea buzoiană Mânzălești s-a aruncat efectiv în gol. Impactul cu solul i-a fost fatal sinucigașului. Potrivit martorului, bărbatul care s-a aruncat de pe pod era un tânăr cu handicap. Acest fapt a fost confirmat și de către polițiști care i-au găsit printre actele sale o legitimație de transport pentru persoane cu handicap.

tanar-mort     Omul speriat de cele văzute a anunțat imediat la 112 iar o ambulanță precum și un echipaj de poliție s-au deplasat la locul solicitării. Zona a fost împrejmuită iar acum polițiștii buzoieni au demarat cercetări la fața locului.

img-20160915-wa0002

      Nimeni nu își poate explica ce l-a determinat pe tânăr să își pună capăt zilelor, mai ales că avea un loc de muncă, stătea în gazdă în municipiul Buzău și avea prieteni cu care ieșea seara și la sfârșit de săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 14 = 15