PĂRINȚII FOSTULUI VICEGUVERNATOR AL BNR BOGDAN OLTEANU AUDIAȚI DE D.N.A.

0
1053

Autor: Newss.ro

 UPDATE: La scurt timp după ce au ajuns la sediul D.N.A., familia lui Bogdan Olteanu a refuzat să dea declarații procurorilor anticorupție.

    ȘTIREA INIȚIALĂ: Luni dimineață, părinții lui Bogdan Olteanu au venit la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiați în calitate de martori. Potrivit legii ei își pot rezerva dreptul de a refuza audierea lor. Dacă aceștia cred că declarația lor ar putea să fie în ajutorul inculpatului atunci ei pot face și acest pas. În cursul săptămânii trecute, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au stabilit că Olteanu nu are voie să-și contacteze direct sau indirect părinți și soția sa.

      Fostul viceguvernator al BNR este acuzat de procurorii anticorupție de trafic de influență. Olteanu se află la acest moment în arest la domiciliu, după ce magistrații au respins solicitarea DNA de prelungire a arestului preventiv. La sfârșitul lunii iulie, Bogdan Olteanu a fost reținut sub acuzația că, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, în perioada iulie — noiembrie 2008, a solicitat și primit suma de un milion de euro și sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vîntu în schimbul numirii în funcția de guvernator al Deltei Dunării a lui Liviu Mihaiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =