BĂUTURA CARE ÎȚI CURĂȚĂ RINICHII

0
1718

Autor: Daniel Țigleanu

    Rinichii sunt organul vital care îndeplinește o multitudine de funcții în organism. De aceea, este important să avem grijă de ei, pentru că acumularea de toxine poate face extrem de grea funcționarea lor. De aceea, este foarte important ca rinichii să fie detoxificați, iar prin eliminarea impurităților și a toxinelor care se acumulează de-a lungul timpului, previi dezvoltarea infecțiilor.

    Simptomele care arată că rinichii sunt bolnavi:

  Unele dintre principalele simptome sunt senzația de greață, de vomă și lipsa poftei de mâncare, simptome care dacă persistă mai mult timp, atunci trebuie să mergi la doctor.
În plus, orice infecție a rinichilor are efect direct asupra sănătății și a stării de bine. Totodată, infecțiile pot apărea atunci când sunt acumulate prea multe toxine în rinichi, dar și în organism.

   Dar, pe lângă ceaiurile care ajută foarte mult la menținerea sănătății acestora și care îi detoxifică, mai există un remediu natural care îi curăță. Este vorba despre o băutură pe bază de ghimbir, suc la lămâie și mere. Acest remediu natural are efect detoxifiant, care curăță rinichii de toxinele care s-au acumulat în timp și care nu le mai permite să funcționeze în mod eficient.

    Rețeta băuturii care curăță rinichii:

Ingrediente:

– ghimbir proaspăt ras
– 2-3 mere curățate de coajă și tăiate felii
– 2-3 linguri de suc de lămâie
– un pahar cu apă distilată

    Mod de preparare:

  Pui toate ingredientele într-un vas înalt și procesezi cu blenderul, după care strecori amestecul și lași doar sucul obținut. Amesteci bine în el cu o lingură. Această băutură naturală trebuie băută dimineața, pe stomacul gol și va acționa ca o magie. Se bea de cel mult 2 ori pe săptămână, timp de o lună.

     Notă: Mai întâi trebuie să testezi să vezi dacă nu apare vreo reacție adversă în corp de la ingredientele prezente în suc. În plus, dacă suferi de vreo boală a sistemului renal ar trebui să consulți medicul înainte de a apela la acest remediu natural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

27 + = 31