PROIECȚIE DE GALĂ LA CINEMA 3 D DACIA BUZĂU ȘI GALAȚI A PELICULEI SIERANEVADA, PROPUNEREA ROMÂNIEI LA OSCAR

0
1796

Autor: Newss.ro

      Asociația CulturALL și Grup Media TVSat îi invită pe cinefili miercuri la evenimentul ce va avea loc miercuri, 14 septembrie, la Cinema Dacia 3 D Buzău, de la ora 19:00, dar şi la Cinematograful “Ioan Manole” din Galaţi, la ora 20.30, atunci când este programată proiecţia de gală a filmului „Sieranevada”. La evenimentul de la Buzău participă actriţele Cătălina Moga și Judith State, iar la Galaţi, vor fi prezenţi Ilona Brezoianu şi Iulian Puiu, câteva dintre vedetele filmului românesc regizat de Cristi Puiu.

   „SIERANEVADA” va deschide și sezonul de toamnă al premierelor cinematografice românești. Pelicula, care îi are în distribuție pe actorii Mimi Brănescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni, Ana Ciontea, Judith State, Marin Grigore, Rolando Matsangos, Cătălina Moga, Ilona Brezoianu, reulează pe marile ecrane din România de vineri, 9 septembrie.

    Acțiunea din „SIERANEVADA” are loc la trei zile de la atentatul din redacția hebdomadarului parizian, Charlie Hebdo și la patruzeci de zile de la moartea tatălui său, când Lary, un medic trecut de 40 de ani, urmează să își petreacă ziua de sâmbătă însoțit de tânăra lui soție, în sânul familiei, reunite cu ocazia comemorării celui dispărut. Evenimentul, însă, nu se derulează conform așteptărilor. „SIERANEVADA” este propunerea României la Premiile Oscar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 39 = 46