GTC TROPHY 2016 – ZIUA CEA MAI LUNGĂ!

0
1563

Autor: Silvia Bunică

       Acceptă provocarea și vino de joi, 15 septembrie, la Sărata Monteoru, județul Buzău, la cea mai lungă zi de off-road din viața ta. GTC Motorsport și Red Bull te invită la un concurs unic, în care poți să-ți testezi abilitățile off-road, capacitatea de efort, dar și să-ți faci propria strategie. De vineri până sâmbătă, trasee de zi și de noapte; tu decizi când mergi și când stai, cât dormi, cât stai în pauzele de masă.

      Anul acesta, concursul și-a propus să îmbine rigoarea și performanța unei etape de campionat național cu ineditul formatului special „Ziua cea mai lungă”, care presupune parcurgerea probei de traseu într-un interval maxim de 24 de ore, mergându-se astfel ziua dar și noaptea pe cei 180-250 de km off-road pentru fiecare clasă.

        Competiția este compusă din proba de Trial -vineri 15septembrie, de la ora 10.00 și din proba de Traseu, care are 2 stagii de traseu, fiecare cu câte 2 secțiuni- în total 4 secțiuni de traseu; abordarea acestora se face consecutiv, având între ele Stop-Timp. Startul în proba de Traseu se va lua Vineri, începând cu ora 15.00.

      Fiecare echipaj va avea la dispozitie un timp maxim de 24 de ore, care va include timpul efectiv de parcurgere a traseului si timpul petrecut in cele 3 Stop-Timp dintre secțiuni, pentru masă, somn, alimentare combustibil sau/și reparare mașină. Lupta crâncenă, tipică unei etape de campionat se va împleti cu farmecul unui format de concurs ce s-a dovedit spectaculos în 2015 și care vă vor oferi amintiri de neuitat. Evenimentul va fi completat de surprizele oferite de către organizatori, conform tradiției GTC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =