ABONAMENTE CFR CĂLĂTORI LA PREȚ REDUS PENTRU ELEVI ȘI STUDENȚI

0
1429

Autor: Newss.ro

   Pentru anul școlar 2016 – 2017, CFR Călători le-a pregătit o surpriză elevilor și studenților. Ei vor beneficia de o nouă reducere a abonamentelor lunare la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a II-a și se eliberează pentru distanțe de până la 300 km. Numărul călătoriilor incluse este nelimitat. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a II-a, se eliberează pentru distanțe de până la 300 km, iar numărul călătoriilor incluse este nelimitat.

    În baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, vizate pentru anul şcolar în vigoare, elevii din clasele 0 – 12 beneficiază de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio, clasa a II-a. Studenţii la zi din învăţământul de stat sau privat acreditat, în funcţie de anul universitar în care este studentul,  în baza legitimaţiei de student “reducere la transport” şi a carnetului de cupoane, studenţii pot efectua 6, 18, 24 de călătorii, cu trenurile Regio şi InterRegio, clasa a II-a, pe an calendaristic cu o reducere de 50 %.

     Ulterior datelor de 9 şi 31 octombrie 2016, nu se vor mai accepta adeverinţele pentru procurarea biletelor/abonamentelor, ci doar carnetele de elev, respectiv legitimaţiile de student “reducere la transport” care trebuie vizate pentru anul şcolar/universitar 2016-2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

73 + = 81