Elena NU, Otilia DA

0
1443

Originara din Buzau, Elena Udrea este acuzata ca a ocolit tot timpul meleagurile natale atunci cand a fost vorba sa candideze pentru Parlament.

Fosta blonda de la Cotroceni nu a fost vizibila pe plan autohton nici atunci cand a fost ministru, ceea ce a starnit nemultumirea administratiei locale care ar fi sperat la o sustinerea importanta pentru demararea proiectelor cu fonduri guvernamentale. Daca Udrea nu a ales Buzaul, se pare ca o va face consiliera ei parlamentara, Otilia Androne. Studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu, Otilia Androne este şi vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PMP.Consiliera a anuntat deja pe o retea de socializare ca va dori sa se bata pentru un post de deputat.

„Dragi buzoieni, cu bucurie vă anunţ că m-am decis să îmi asum o candidatură pentru judeţul nostru la alegerile pentru Camera Deputaţilor, mizând pe faptul că experienţa mea parlamentară şi studiile academice imi vor fi de folos în exercitarea atribuţiilor care îmi revin dacă voi fi aleasă de concetăţenii buzoieni. Eu voi fi unul dintre tinerii pe care Partidul Mişcarea Populara îi va avea pe listele pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Va aştept să îmi fiţi alături în această competiţie“, a anunţat ea pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

75 + = 77