Teodorovici vrea un nou mandat la social-democraţi!

0
1330
Eugen Orlando Teodorovici, ministru al Fondurilor Europene, participa la sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului in care se discuta componenta Guvernului Ponta 2, in Bucuresti, vineri, 21 decembrie 2012. INTACT IMAGES/Jurnalul National/Karina Knapek

Nu plec la PRU, rămân membru PSD; cred că voi fi pe listele PSD la alegeri”. Fostul ministru Eugen Teodorovici , actualmente senator social-democrat. Ca atare a respins speculaţiile ca ar fi luat în discuţie variant PRU. „Nu sunt (membru PRU — n.r.). Sunt membru al PSD și datorită PSD am ajuns și ministrul Finanțelor și al Fondurilor Europene și am de gând să merg mai departe în aceeași luptă a PSD cu schimbarea din economie. Eu sunt la PSD, fără niciun fel de discuție”, a susținut Teodorovici, întrebat dacă se înscrie în Partidul România Unită. Teodorovici a mai susținut că PSD nu este slăbit în urma plecării mai multor parlamentari la PRU, arătând că el se va regăsi pe listele parlamentare ale social-democraților.

„Va fi o discuție la nivelul județului și, ulterior, la nivel central și eu sper să fiu (pe listele parlamentare ale PSD — n.r.). (…) Eu cred că voi fi pe listele PSD”, a spus senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 1 =