Mama Antoniei face bijuterii pentru nepoatele sale!

0
1373

Denise Iacobescu face bijuterii pentru Antonia și Maya! Mama Antoniei, a învățat, se pare, câte ceva, după ce a lucrat la un magazin de bijuterii, ea ajungând acum să creeze chokere pentru rudele sale.

Denise Iacobescu, mama Antoniei, a învățat, se pare, câte ceva, după ce a lucrat la un magazin de bijuterii, ea ajungând acum să creeze chokere pentru rudele sale. Mama Antoniei a lucrat ceva timp ca vânzătoare într-un magazin de bijuterii, până în momentul în care patronul a concediat-o, unul dintre motive constituindu-l, se pare, scandalul de amantlâc în care era angrenată fiica sa, la acea vreme. Rămasă șomeră, Denis Iacobescu a tot bătut la mai multe porți, a dat intreviuri, dar în zadar. Nimeni nu o angaja! Astfel că, devenită între timp bunică, femeia care deși trecută de 46 de ani are o siluetă de invidiat, s-a ocupat o perioadă de creșterea lui Dominic, fiul Antoniei și al lui Alex Velea.

Ea și-a găsit apoi de lucru, ca și casieră, tot într-un magazin, dintr-un mall bucureștean. Între timp însă, Denise Iacobescu a început ea însăși să creeze bijuterii!

Este vorba despre niște coliere în jurul gâtului, pe care le-a testat, pentru prima oară, chiar pe fiica sa. Antonia a fost foarte încântată de choker-ul primit, și nu puține au fost colegele sale care i l-au admirat și au cerut și ele o bijuterie asemănătoare.

Autor: Silvia Bunică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 52 = 62