HOROSCOP 19-25 AUGUST

0
7276

Autor: SKAT

BERBEC – Sectorul muncii şi efortului este bine stimulat aşa încât, dacă nu vă lăsaţi cumva pe tânjală ori dacă nu aveţi inopinat o reacţie de revoltă împotriva tuturor sarcinilor de care trebuie să vă achitaţi, sunt şanse de a fi recompensaţi. Aveţi tendinţa de a vă impune cu forţa ideile şi teoriile, şi nu vă e prielnică atitudinea.

TAUR – Nu-i exclus ca în următoarea perioadă să renunţaţi la o profesie de până acum şi să porniţi în căutarea altui loc de muncă ori chiar să porniţi o afacere pe cont propriu. Luaţi însă în calcul şi factorul surpriză care vă poate da planurile peste cap.

GEMENI – Evenimente neaşteptate sunt pe cale să vă transforme din temelii ideile şi filozofiile de viaţă, iar asta vă obligă să vă extindeţi orizonturile cunoaşterii pentru a găsi variante. Relaţiile parteneriale vor fi puse în discuţie şi ceea ce nu a fost onest se va rupe.

RAC – Multe sarcini şi obligaţii care nu intrau în programul vostru obişnuit se cer acum urgent rezolvate. Nu-i exclus ca ele să vă vlăguiască de energie în aşa fel încât să fiţi obligaţi să le ordonaţi pe priorităţi. Luaţi-vă şi pauze de odihnă pentru că atâta activitate vă afectează sănătatea!

LEU– Există multă energie depusă în sectorul iubirii. Excesul însă, ca orice săritură peste limite, dăunează grav. Ori se produce o ceartă între cei doi amorezi, ori unul din ei riscă să greşească acum iar în timp, tot acolo se ajunge. Canalizați-vă tendinţele spre ceva constructiv!

FECIOARA – Greu şi cu tot felul de piedici se vor descurcă aceia care lucrează în sectorul imobiliar ori persoanele fizice care doresc să vândă sau să cumpere o locuinţă. Vă sfătuiesc să mai amânaţi momentul pentru că lucrurile nu vor decurge aşa cum speraţi.

BALANŢĂ – Relaţia cu partenerul nu este deloc paşnică şi nici vorbă de floricele şi dulcegării. Totul trebuie tratat cu seriozitate atât în dialog cât şi în fapte, mai ales că aveţi şansa astrală de a munci împreună la un plan pe termen lung. Atenţie la conversaţii!

SCORPION – Vă sunt favorizate acţiunile în grup, în echipă  acolo unde să lucraţi alături de oameni care au preocupări comune cu ale voastre. Însă totul până la partea financiară. Zona întâmpină dificultăţi, fiind nevoie de multă înţelepciune în gestionarea banilor.

SĂGETĂTOR – Atitudinea şi comportamentul vă pot fi exagerat de dure acum, iar fizic energiile în exces pot contribui la răniri, accidentări şi predispoziţii la infecţii. Dacă nu, cu siguranţă aveţi o lipsa de vlagă şi de energie acută. Sectorul profesiei însă poate veni cu variante promiţătoare şi benefice.

CAPRICORN – Nativii continuă să fie afectaţi de acţiunile din umbră ale unor duşmani puternici, care pot lansa o gamă întreagă de calomnii la adresa lor. Aveţi dorinţa să vă răzbunaţi dar nu aveţi sorţi de izbândă deocamdată. Riscaţi să cheltuiţi bani aiurea pentru asta, ori să vă transformaţi prietenii în duşmani.

VĂRSĂTOR – Axa financiară este activată pentru voi şi probabil că sunteţi tentaţi să vă îndreptaţi energiile într-acolo, lucru pe care l-aţi făcut cred pe parcursul întregii luni august. Oricâte oportunităţi găsiţi, atenţie că ele sunt riscante! Nu investiţi în proiecte pe termen lung, ci mai aşteptaţi vreo 3 săptămâni.

PEŞTI – Ar fi cazul să mergeţi pe mâna partenerului şi să lucraţi la proiecte împreună, proiecte care nu vă sunt străine căci poate le-aţi mai gândit şi altădată. Cariera reprezintă o mare provocare acum şi nu-i exclus să acţionaţi pentru schimbări. Aveţi deschidere să treceţi cu hotărâre la treabă, dar totul să fie făcut înţelept şi strategic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 29 = 35