BREAKING NEWS: ACCIDENT PE DN2 E85, ÎN ZONA CRUCEA COMISOAIEI, ÎN JUDEȚUL BUZĂU

0
3670

Autor: Newss.ro

     UPDATE: O femeie de 34 de ani din București, în timp ce se deplasa din direcția Buzău – Râmnicu Sărat, nu se știe din ce motiv, a intrat pe contrasens, izbind violent un Logan condus de un bucureștean de 63 de ani, care venea de la Râmnicu Sărat spre Buzău. Impactul a fost atât de violent, încât Loganul a fost scos de pe carosabil și s-a răsturnat. În urma accidentului, șoferița și bărbatul din Logan au fost răniți ușor. Traumatisme severe a suferit pasagera din Dacia Logan, o femeie de 55 de ani. Traficul rutier a reintrat în normal pe DN2E85 Râmnicu Sărat – Buzău, în zona unde s-a produs accidentul.

   După câteva zeci de minute a avut loc un alt accident, spre localitatea Râmnicu Sărat, județul Buzău, în care a fost implicat un motociclist. Se pare că pe bolid se aflau două persoane care, din fericire au scăpat nevătămați.

   ȘTIREA INIȚIALĂ: Accidentul a avut loc în această după-amiază, după ora 15:00, pe DN2E85 Râmnicu Sărat – Buzău, în zona Crucea Comisoaiei. Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate două mașini, iar în urma impactului dintre acestea 3 persoane au fost rănite. Nu se știe pentru moment cum s-a produs accidentul însă unul dintre autoturisme a pătruns pe sensul opus moment în care s-a produs coliziunea cu cealaltă mașină. La locul evenimentului rutier pompierii s-au deplasat cu modulul SMURD și o autospecială cu apă și spumă. Și la momentul apariției știrii, traficul în zonă se desfășoară cu dificultate, polițiștii efectuând cercetări la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 15 = 23