TRAFIC SUFOCANT SPRE STAȚIUNILE MONTANE DIN PRAHOVA

0
1144

Autor: Newss.ro

    Traficul rutier pe DN1 Ploiești – Brașov se desfășoară cu dificultate între localitățile prahovene Nistorești și Comarnic. Tocmai pentru a se evita ambuteiaje în trafic șoferii sunt sfătuiți să dea dovadă de răbdare, să fie prudenți și să respecte regulile de circulație. Coducătorii auto pot avea în vedere și celelalte rute alternative.

       Astfel, pentru a ajunge la Braov, șoferii o pot lua pe  DN1A Ploiești — Vălenii de Munte — Cheia — Săcele. Către Sinaia pot fi folosite rutele DN7 București — Bâldana, DN 71 Bâldana — Târgoviște — Fieni — Sinaia. Pentru zona Bran — Moeciu indicate sunt rutele ocolitoare A1 București — Pitești, DN73 Pitești — Brașov; DN1 București — Ploiești — Predeal, DN73A Predeal — Râșnov și DN73 Râșnov — Bran — Moeciu.

    Șoferii sunt sfătuiți să mărească distanța în mers între autovehicule, iar atunci când încheie o coloană care încetinește sau oprește brusc, să pună în funcțiune luminile de avarie pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să oprească în timp util.

    Polițiștii rutieri au ieșit duminică dimineață pe DN1 pentru a depista șoferii care nu respectă regulile de circulație. Un echipaj de poliție rutieră cu radar tip pistol a fost văzut pe DN1, în localitatea Pucheni Moșneni. IPJ Prahova anunță că, pe tot parcursul zilei de duminică, mai multe echipaje vor fi prezente pe acest tronson pentru fluidizarea circulației și constatarea abaterilor săvârșite de șoferi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =