HOROSCOP 13 -18 August 2016

0
4022

Autor: SKAT

BERBEC – Prieteniile şi grupurile de interese comune sunt în atenţia voastră, aşa încât puteţi participa la evenimente de mare anvergură, la întâlniri cu susţinătorii sau puteţi face curăţenie acolo, punând capăt unor relaţii superficiale.

TAUR – Astrele vă focalizează asupra carierei şi a planurilor profesionale pe termen lung. În acest context astral vă puteţi întreba cât de perseverenţi aţi fost în ducerea până la capăt a ţelurilor şi câte eforturi trebuie să mai faceţi pentru a vă bucura de succes?

GEMENI – Tendinţele de Luna Plină insistă asupra dezvoltării personale, filozofiei ori credinţei de viaţă, religiei, studiilor superioare şi călătoriilor. În această conjunctură astrală, vă puteţi chestiona în ce măsură convingerile pe care le aveţi vă afectează sau nu orizonturile spirituale şi materiale.

RAC – Profesional nu ezitaţi să vă asumaţi responsabilităţi, să conduceţi proiecte din puncte diferite de lucru şi să vă plimbaţi de la un birou la altul. Sentimental, cei singuri vor avea nenumărate oportunităţi, dar cred că ele nu vor fi de lungă durată pe cât vă doriţi voi.

LEU – Cu Luna Plină în Vărsător, nativii se centreză pe relaţiile de parteneriat financiare sau personale. Poate fi necesar să acceptaţi compromisuri pentru a vă adapta cerinţelor problematice ale unui asociat din afaceri.

FECIOARA – Actele, documente şi comunicarea vor fi prietenii celor ce îşi caută un loc de muncă, aşa că nu ezitaţi să intensificati căutările! Ceilalţi, bine ar fi să îşi păstreze o parte din planuri doar pentru ei înşişi. Revizuiţi-vă obiceiurile şi starea de sănătate, şi preţuiţi ordinea şi rutina zilnică!

Balanţă – Luna Plină îndeamnă la distracţie, prietenie, amor şi copii. Chiar dacă nu căutaţi în mod expres plăcerile, acestea par a se ivi de la sine în calea voastră. Veţi petrece mai mult timp cu tinerii sau redescoperiţi voi înşivă bucuria de a fi copil, bucurie adusă de lucrurile simple şi curate ale existenţei.

SCORPION – Luna Plină ajută să treceţi în revista relaţiile cu familia şi conexiunea profundă cu trecutul. Dacă în ultimul timp aţi fost ocupaţi cu problemele de la serviciu, este momentul să acordaţi o sporită importanţă chestiunilor personale şi celor dragi. Sau nu e exclus să fiţi preocupaţi de vreun schimb imobiliar.

SĂGETĂTOR – Problemele de la serviciu, grija celor de acasă, toate parcă vă solicită din multe direcţii şi vă este teamă că nu o să puteţi să le faceţi faţă. Dacă vi se propune o relocare, încă nu e momentul să îi daţi curs. Pentru aceia care lucrează în domeniul juridic sau al educaţiei, problemele cu care se vor confrunta vor fi mai paşnice.

CAPRICORN – Luna Plină va reprezenta necesitatea de echilibrare între ceea ce vă aparţine, ceea ce posedaţi şi ceea ce dăruiţi ori gestionaţi dinspre alţii, între ce preţuiţi în viaţă şi cum vă preţuiţi pe voi înşivă. Iar dacă aspectele fac strict referire la finanţe, atunci se poate ivi o majorare a veniturilor ori o cheltuiala legată de reamenajarea casei.

VĂRSĂTOR – Luna Plină vă focalizează pe găsirea unui echilibru între propria individualitate şi felul cum vă adaptaţi la cerinţele altora,în special ale partenerilor. Dacă în ultima vreme v-a cam luat valul obligaţiilor profesionale şi sociale, a venit timpul să vă aplecaţi asupra dorinţelor, nevoilor intime şi ţelurilor personale.

PEŞTI – Luna Plină se formează într-o casă ascunsă care accentuează nevoia de retragere în singurătate necesară reîncărcării bateriilor spirituale, odihnei şi relaxării. Este timp favorabil activităţilor de meditaţie prin care să reuşiţi să intraţi în contact cu impulsurile subconştiente, cu psihicul vostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 27 = 32