ZI NEAGRĂ PE DRUMURILE DIN VRANCEA

0
1320

Autor: Newss.ro

    În ciuda campaniilor derulate de polițiști pentru conștientizarea șoferilor sau chiar a căruțașilor care tranzitează drumurile, accidentele nu încetează să apară zilnic. Și mai grav este că unele dintre acestea sunt mortale. Spre exemplu luni, un bărbat a murit după ce a fost lovit de un atelaj scăpat de sub control, iar o femeie se află internată în stare gravă în spital, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un camion.

      Unul dintre evenimentele rutiere s-a produs în localitatea  Biliești. Un bătrân de 91 de ani a murit după ce, a fost lovit de o căruță cu cai nărăvași. Atelajul a fost scăpat de sub control de căruțaș iar animalele l-au lovit pur și simplu pe bătrânul care nu a mai putu fi salvat de către medicii de la ambulanță, sosiți la locul nenorocirii.

     În aceeași zi, însă după-amiază, în localitatea Goleşti, o femeie de 47 de ani care se afla pe trecerea de pietoni, a fost lovită de un camion. Se pare că șoferul, un bărbat de 39 de ani din Suceava efectiv nu a văzut-o și a trântit-o la pământ. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Focşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 + = 51