MISTER ȘI NELINIȘTE ÎNTR-UN SAT DIN JUDEȚUL BUZĂU

0
4512

Autor: Daniel Țigleanu

      Niciun sătean din localitatea buzoiană Băbeni nu mai are liniște, de când s-a aflat că în sat a fost descoperit pe un câmp, un cadavru în descompunere. Macabra descoperire a fost făcută de un localnic care se ducea în zonă la coasă. Grozăvia i-a speriat pe oameni, care întorc pe toate fețele enigma. Unii chiar susțin că trupul găsit pe câmp era decapitat. ,,Nu știu cine era, băiatul a mers la cosit și a găsit capul ăla și mai încolo oasele. Era o femeie. Era moartă în fân. (…) Cică avea și niște bagaje ceva. Acuma nu știm de unde este și cum  o fi ajuns la noi. Că e din Focșani, sau de prin Râmnic nu știm că lumea zice multe. Că a fost omorâtă în altă parte și adusă aici cu ceva…Oricum de la noi nu e, că n-a cunoscut-o nimeni.  A venit poliția, salvarea, procuratură, tot. Au luat-o și probabil au dus-o pentru autopsie” povestesc localnicii.

Babeni 2      De când a fost descoperit cadavrul, femeilor le este teamă să ma iasă din casă, după lăsarea întunericului. Oamenii se gândesc că un criminal ar putea umbla nestingherit, printre ei. ,,Ne este frică la toți…Intră unul la noapte peste mine, mă strange cu un cablu de gât și gata a terminat cu mine. Țipă. Nu te aude nimeni. Vecinii doarme la unu, două noaptea. Nu mă aude nimeni și mă găsește moartă în casă. Ai totuși un pic de teamă fiind singură” spun femeile.

       Sătenii susțin că Poliția a venit să ridice cadavrul și să cerceteze zona. Ei povestesc că la vremea respectivă au văzut suprafața respectivă împrejmuită și împânzită de polițiști și de criminaliști. Acolo a fost adus și un câine polițist, povestesc oamenii. Totuși, reprezentanții Poliției au refuzat să ofere amănunte despre aceste caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =