CRISTINEL ROMANESCU, NOUL LIDER PNL BUZĂU VREA UN REZULTAT BUN LA PARLAMENTARE. EL A DECLARAT CĂ ÎI PRIMEȘTE ÎNAPOI PE LIBERALII CARE AU PĂRĂSIT PARTIDUL

0
1732

Autor: Leonard Bunilă

      Noul lider al liberalilor buzoieni, Cristinel Romanescu își dorește să nu se mai repete eșecul de la alegerile locale și îi îndeamnă pe liberali, atât din fostul PDL cât și din vechiul PNL, să strângă rândurile pentru a obține un rezultat bun la parlamentare. ,,Nu mai vorbim de vechiul PNL, vechiul PDL, astăzi unificarea este încheiată. Nu mai vorbim de reprezentativitate, nu mai vorbim de foști membri PNL, foști membri PDL, vorbim de un singur partid, Partidul Național Liberal pe care-l dorim reprezentat la alegerile următoare cât mai sus, acolo unde îi este locul” a declarat Romanescu.

   Președintele PNL Buzău mai spune că îi așteaptă in partid pe toți cei care, din diverse motive, au ales să părăsească PNL în ultimele luni. ,,Când am spus adevărații liberali m-am referit la toți liberalii care din varii motive și din ceea ce s-a întâmplat practice în ultima perioadă la organizația județeană Buzău, cu toate luptele acestuia interminabile să zicem așa, s-au depărtat de organizația județeană sau cea municipală a Partidului Național Liberal, în speranța că în altă parte, sau în mod independent ar putea să facă în alegeri un scor mult mai bun în care au sperat și în care au crezut dintotdeauna” a adăugat președintele liberalilor buzoieni.

    Romanescu dorește reorganizarea filialei în cel mai scurt timp. De altfel, pentru marți seară, este programată o ședință la care au fost invitați liberali buzoieni din județul Buzău. Scopul întâlnirii vizează constituirea noului Comitet Executiv al PNL Buzău, structură din care nu vor lipsi liberali de frunte din toate colțurile județului. Miercuri, Cristinel Romanescu va pleca la Rio de Janeiro. În calitate de președinte al Federației Române de Tenis de Masă, Romanescu va conduce lotul de tenis de masă al României la Jocurile Olimpice. Timp de 20 de zile, organizația județeană a PNL va fi condusă de deputatul Erland Cocei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

67 + = 74