BREAKING NEWS: FEMEIE ÎNSĂRCINATĂ RĂNITĂ ÎNTR-UN ACCIDENT LA OREAVU, JUDEȚUL BUZĂU

0
4434

Autor: Daniel Țigleanu

   UPDATE: După ce au fost făcute toate investigațiile celor două victime rănite în accident, medicii Spitalului Municipal Râmnicu Sărat au decis ca acestea să fie transferate la Spitalul Județean Buzău.  Ele urmează să fie transportate de urgență cu două ambulanțe.

     ȘTIREA INIȚIALĂ: În urmă cu puțin timp, un accident rutier  s-a produs pe DN2E85, în dreptul localității Oreavu, din județul Buzău. Din primele date se pare că, în incident au fost implicate două autoturisme care se deplasau dinspre Râmnicu Sărat către Buzău. Mai exact, autoturismul Audi cu număr de Bacău a intrat în spatele Transporter-ului înmatriculat în Republica Moldova, provocând răsturnarea acestuia pe partea dreaptă, în afara carosabilului. În urma impactului două persoane au fost rănite. Este vorba despre pasagerii moldoveni, soț și soție. Femeia în vârstă de 24 de ani este însărcinată în luna a 6 a.

accident oreavu 2

   Potrivit polițiștilor buzoieni, vinovat de producerea accidentului se face șoferul în vârstă de 32 de ani aflat la volanul autoturismului de Bacău. Acesta a recunoscut că se face vinovat de nenorocire. El le-a povestit polițiștilor că s-a aplecat să ia ceva din torpedo, moment în care a intrat violent în mașina din Republica Moldova.

accident oreavu 3

    Cele două victime au fost transportate la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. În zona unde s-a produs accidentul traficul se desfăşoară cu restricţie. În cauză, pe numele șoferului mașinii de Bacău s-a deschis dosar penal.

    Conducătorii auto care tranzitează zona sunt nemulțumiți de faptul că, pe drum, nu mai există marcajele care delimitează cele două sensuri de mers.Reprezentanții Companiei de Drumuri, prezenți și ei la evenimentul rutier pentru a degaja zona de resturile de mașină împrăștiate pe drum, au declarat că în cel mai scurt timp, drumul va avea din nou marcajele necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =