HOROSCOP PENTRU 22-28 IULIE

0
1977

Autor: Skat

BERBEC – Modificări ale drumurilor, ale mediului din imediata voastră apropiere, ale relaţiei cu şcoala sau cu unul din fraţi vă vor obliga să acţionaţi pas cu pas. Modul de a comunica reprezintă rezolvarea a ceea ce vă propuneţi. Veţi resimţi blocaje ale faptelor voastre din trecut, unele poate intime, altele financiare şi se impune calm, răbdare, nu forţaţi lucrurile, până la rezolvarea situaţiilor.

TAUR – Veţi fi obligaţi să învăţaţi să vă gestionaţi banii, să-i produceţi şi apoi să-i alocaţi. Banul reprezintă securitatea voastră emoţională, iar asta vă da energie şi determinare să munciţi din greu ca să-i obţineţi. În probleme personale, separări de parteneri, contracte reziliate în ultimul moment, contaţi pe ideile voastre și aveţi încredere în puterea voastră de a vă planifica totul!

GEMENI – Fiți pregătiţi pentru o perioadă dinamică, în care trebuie să vă concentraţi pe propria dezvoltare, pe propria identitate şi auto-exprimare. Atenţie la tendinţa de a fi egoişti şi superficiali cu alţii, atenţie la paşii greşiţi la drum,căci astea ar putea crea tensiuni cu cei din-afara voastră, sau chiar răniri la propriu.

RAC – Focalizarea tendinţei va fi îndreptată spre evadarea din realitate, spre sănătate, spre relaţie intimă ferită, spre viaţă interioară ascunsă de ochiul iscoditor al lumii şi nu-i exclus ca trecutul să se întoarcă într-o formă sau alta şi să atragă atenţia. Demersuri din trecut pot trece într-o nouă etapă de studiu, ori vă simţiţi obosiţi şi descurajaţi de activităţile de zi cu zi. Găsiţi timpul şi puterea să vă retrageţi puţin în meditaţie şi odihnă, pentru a vă conecta voi cu voi înşivă, ori implicaţi-vă acum doar în activităţi din umbră!

LEU – Prieteniile, susţinătorii şi grupurile, visele şi idealurile voastre, dorinţa de a participa la acţiuni umanitare şi la probleme sociale, într-acolo se îndreaptă energia voastră. Vă lipseşte curajul să abordaţi lumea interioară, mai ales că pot apărea pe tapet secrete din familie pe care le credeaţi bine ascunse.

FECIOARĂ – Preocupările majore pe timp lung se vor îndrepta spre carieră şi imagine publică. Acolo vin crize, provocări, care vă obligă să ieşiţi la rampă. Demaraţi acţiuni la serviciu, faceţi-vă recunoscuţi şi apreciați prin iniţiativele voastre, dar în acelaşi timp ascultaţi şi opiniile celorlalţi !

BALANŢĂ – Vă puteţi face planuri pe termen lung, legate de şcoală, drumuri peste hotare, concepţii sănătoase de viaţă ori carieră în domeniu politic sau juridic. Orice figură masculină ori poziţie de autoritate intră în discuţie. Planificaţi-vă călătorii, înscrieţi-vă la cursuri, aprofundaţi o limbă străină sau bucuraţi-vă de activităţi alături de familie şi copii!

SCORPION – Cu voi se vor produce schimbări profunde bazate pe resursele materiale ale altora, trebuind să vă demonstraţi capacitatea de a folosi resursele externe. Atenţie la orice provocare din exterior, căci de răspunsul vostru depind transformări mari.

SĂGETĂTOR – În zona parteneriatelor intervin situaţii de urgenţă şi stres, pentru că e nevoie să reformaţi aceste tipuri de relaţie. Puteţi distruge sau puteţi crea noi alianţe, fie ele de afaceri sau de mariaj. E momentul  în care trebuie să iertaţi, să vă retrageți în spatele reflectoarelor şi să vă eliberați de complicaţiile sufleteşti.

CAPRICORN – Capacitatea de luptă cu problemele vieţii, munca de zi cu zi, obiceiurile şi responsabilităţile cotidiene, reformarea stilului de viaţă, toate pot constitui puncte de interes pe timp mediu. Ocupaţi-vă de disciplină, de relaţia cu colegii, de schimbările mediului profesional sau de problemele mai vechi de sănătate!

VĂRSĂTOR – Relaţia cu copiii va avea  importante influxuri emoţionale sau va deveni important un talent pe care-l deţineți  şi, dacă-l aduceți  la suprafaţă, puteți beneficia vizibil de el. Pentru alţii, relaţia sufletească va trece în prim plan.

PEŞTI – Familia, sentimentul de confort şi echilibrarea psihicului vor fi puncte esenţiale, iar posibilele conflicte de acolo pot constitui doar pretexte pentru a face schimbări. Concentrarea poate fi pe relaţia cu unul din părinţi, pe domiciliu, reşedinţa, schimburi imobiliare ori un job bazat pe munca de acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 + = 83