BUZOIANUL CĂTĂLIN PREDOIU CHEMAT CA MARTOR, ÎN DOSARUL LUI SORIN OPRESCU?

0
1522

Autor: Newss.ro

     Fostul ministru al Justiției, considerat a fi omul președintelui României Klaus Iohannis, buzoianul Cătălin Predoiu ar putea fi chemat de către magistrații Tribunalului București în calitate de martor, în dosarul în care fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu este judecat pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional organizat.

     Unul dintre denunțătorii fostului edil al Bucureștiului le-a declarat judecătorilor că, el a fost sfătuit de către Cătălin Predoiu să mergă la Direcția Națională Anticorupție pentru a face denunțul. Acesta a adăugat că totul s-a întâmplat în urma unei întâlniri, pe care a avut-o cu fostul ministru al Justiției. În funcție de ceea ce se va întâmpla la termenul de miercuri, al procesului lui Sorin Oprescu, magistrații Tribunalului București vor decide dacă la  următorul termen, îl vor chema sau nu pe buzoianul Cătălin Predoiu, în calitate de martor.

     Pe 20 noiembrie 2015, Sorin Oprescu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție alături de mai multe persoane, pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional organizat. În urma cercetărilor DNA a constatat faptul că de la finalul anului 2013, Sorin Oprescu a condus un grup infracțional organizat, constituit de directorul Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane, Bogdan Cornel Popa, care avea ca scop săvârșirea de infracțiuni de corupție, mai precis dare și luare de mită, din sume provenite din bugetul municipalității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 83 = 89