HOROSCOP 15-21 IULIE

0
1800

Autor: SKAT

Berbec – Dacă sunteţi deja într-o relaţie de cuplu, ar trebui să luaţi măsuri pentru a nu-i da partenerului nici un motiv să fie cuprins de gelozie. Cei singuri pot avea posibilitatea de a alege între mai multe persoane.

Taur – Vă focalizati energia spre casă, spre reamenajarea ori înfrumuseţarea acesteia. Contactele cu familia, în special cu mama, se intensifica şi aduc mari satisfacţii .

Gemeni – Aveţi prilejul să imbunatiti comunicarea cu cei din preajma , să dăruiţi sau să primiţi nişte veşti bune. Este posibil să deveniţi mai activi în cercul social, să vă spuneţi mai clar şi mai răspicat cuvântul în grupul de prieteni.

Rac – Se uşurează presiunile financiare care apasă în ultima vreme. De cele mai multe ori, acest lucru se întâmplă datorită atitudinii pozitive faţă de viaţă şi a marii receptivităţi faţă de noile idei şi oportunităţi.

Leu – E momentul să faceţi pace cu voi înşivă, să vă simţiţi bine în propria piele. Supravegheaţi înclinaţia către aroganţă şi vanitate şi evitaţi să-i trataţi cu indiferenţă pe oamenii din cercul vostru social.

Fecioara – Unii se pot implica în legături amoroase ascunse ori se pot îndrăgosti în secret, fără prea mari şanse de reciprocitate. Iar alţii nu îşi vor găsi echilibrul sentimentelor dacă vor continua să se simtă afectaţi şi apăsaţi de o legătură din trecut.

Balanţă – Aglomerarea zodiei Leului continuă să vă fie de ajutor în înfiriparea unor prietenii şi asocieri de grup, deoarece veţi tinde să vă simţiţi împliniţi de activităţi comune, alături de oameni asemeni vouă. Cei aflaţi în cuplu au înclinaţia să îşi implice partenerul în numeroase evenimente sociale.

Scorpion – Viaţa sentimentală se întrepătrunde cu cea profesională, iar voi puteţi face notabili paşi înainte în carieră, graţie sprijinului partenerului de cuplu sau puteţi întâlni un potenţial tovarăş de viaţă într-o circumstanţă ori într-un loc având de a face cu serviciul.

Săgetător – Perioada tinde să dea întâietate unor întrebări esenţiale despre calitatea şi semnificaţia vieţii. Preocupaţi de tot ce iese din comun ori se deosebeşte de traiul cotidian, veţi fi atraşi de noi experienţe şi cai de cunoaştere, capabile să releve inedite frumuseţi ale existenţei.

Capricorn – Vine o săptămâna străbătută de înclinaţia de a vă aduce aminte de veritabilele voastre nevoi şi interese, dar şi de temerile şi vulnerabilităţile voastre. Unii nativi par a fi în stare să îşi neglijeze propriile nevoi şi facă orice fel de sacrificii pentru fiinţa îndrăgită.

Vărsător – Se pare că opiniiile şi punctele altora de vedere devin din ce în ce mai importante, ajungând să vă evaluaţi propria valoare în funcţie de acestea. Riscaţi, în acest fel, să vă pierdeţi autonomia şi autenticitatea.

Peşti – Problemele de sănătate, dacă ele există, devin acum mai puţin împovărătoare şi mai curând aveţi înclinaţia de a vă implica într-o acţiune de voluntariat, de ajutorare a altora. În plus, aveţi o atitudine sobră, responsabilă în viaţa sentimentală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

48 + = 52