VICTORII PE LINIE PENTRU STEAUA BUCUREȘTI, ÎN CANTONAMENTUL DIN OLANDA

0
1212

Autor: Leonard Bunilă

      Steaua București a încheiat cu o victorie cantonamentul din Olanda și totodată pregătirea de vară. Echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a impus cu 4-3 în fața vicecampioanei Greciei, PAOK, la capătul unei partide în care toate golurile s-au marcat în prima repriză.

     Grecii au fost cei care au deschis scorul încă din minutul 3, după o centrare venită din lovitură liberă. Tot cu capul a egalat și Gabi Enache, în minutul 23. PAOK s-a distanțat apoi la două goluri. Mai întâi, Cojocaru a gafat, iar apoi Rodrigues a înscris direct din lovitură liberă, în poarta lui Niță, introdus pe teren în minutul 30.

     Ultimul sfert de oră al primei părți a fost unul de excepție pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf, care a punctat de trei ori. Stanciu a redus din diferență cu un șut la colțul lung, iar Tudorie cu o dublă a stabilit scorul final. Prima repriză a consemnat și înlocuirea lui Pintilii, din cauza unor probleme medicale. Și portarul Cojocaru a acuzat dureri și, după ce a fost schimbat, a fost surprins purtând o pungă cu gheață pe genunchiul stâng.

      Partea secundă nu a adus modificări pe tabelă și Steaua a încheiat cu victorii pe linie stagiul de pregătire din Olanda. Cele 3 goluri înscrise de PAOK au fost, de altfel, singurele încasate de vicecampioana României în întreaga perioadă de pregătiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 4 =