ESTE OFICIAL: GERMANUL CHRISTOPH DAUM, PROTAGONISTUL UNUI SCANDAL CU COCAINĂ ȘI PROSTITUȚIE, ESTE NOUL ANTRENOR AL NAȚIONALEI DE FOTBAL

0
1378

Autor: Newss.ro

     În 2000, avea 47 de ani și era cosiderat de către nemți, drept antrenorul care urma să revoluționeze fotbalul. Însă planurile sale sunt date peste cap de un scandal ce a bulversat atunci întreaga Germanie. În toamna anului 2000, un ziar german a publicat un articol în care vorbea despre viața extrem de agitată a lui Daum – consumator ocazional de cocaină și client fidel al prostituatelor. Pus în fața faptului împlinit, acesta nu a negat nimic. Astfel, imaginea lui Christoph Daum s-a schimbat rapid din cea a unui posibil erou, în cea a unui personaj controversat, cu probleme grave în viața personală, care nu avea cum să devină în 2000, selecționerul Germaniei.

      FRF îl prezintă pe Daum însă, în cu totul altă postură. El este un ,,campion în Germania, Austria și de trei ori în Turcia”. De asemenea, antrenorul german a pregătit echipe importante precum FC Koln, Stuttgart, Bayer Leverkusen, Beșiktaș, Fenerbahce, Austria Viena și FC Bruges, colaborând cu jucători precum Michael Ballack, Jurgen Kohler, Roberto Carlos, Nicolas Anelka, Thomas Haessler, Matthias Sammer sau Bodo Illgner. Totuși, o mare perioadă de timp, Christoph Daum nu a mai antrenat nicio echipă. Germanul va încasa lunar câte 100.000 de euro, la națională iar contractual său va fi pe o perioadă de 2 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 40 = 42