MĂDĂLINA GHENEA ȘI-A REDUS DIN JOB-URI PENTRU SUFLETUL PERECHE

0
1355

Autor: Silvia Bunică

     Românca s-a îndrăgostit atât de mult de Matei Stran, încât și-a anunțat agenții că este disponibilă doar pentru job-uri foarte importante și extrem de bine plătite. Ca orice vedetă internațională, care se respectă, Mădălina Ghenea are o întreagă echipă de agenți cu care lucrează. Românca îi stimulează cât se poate de bine din punct de vedere financiar, conștientă fiind că un job bun îi aduce nu doar venituri frumușele, ci și un plus de imagine.

      Astfel că, agenții oltencei, răspândiți prin America și Europa, care îi aduc un contract bun, cu cel puțin patru zerouri în coadă, primesc 30 la sută din câștigurile acesteia. Iată însă că Mădălina s-a îndrăgostit atât de tare, și culmea, de-un român de-al ei, astfel încât, timp de vreo trei săptămâni de la începutul idilei, nu s-a mai încumetat să plece din țară, în ciuda faptului că ofertele de job-uri veneau pe bandă rulantă.

      Actrița și-a anunțat agenții că-și dorește să fie chemată în această perioadă doar pentru contracte foarte importante și extrem de bănoase. În tot acest timp, ea a fost însă plecată cu iubitul în vacanță, pe iahtul acestuia din Grecia, iar apoi, tot însoțită de Matei, și în Italia. Mai mult, cei doi urmează să plece într-o altă vacanță, tot în Grecia, la începutul lunii iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 46 = 50