„ZILELE MONTEORULUI” A AJUNS DEJA LA A VII-A EDIȚIE

0
2537

Autor: Silvia Bunică

    Sâmbătă 2 iulie și duminică 3 iulie stațiunea Sărata Monteoru poartă straie de sărbătoare. Festivalul va reuni anul acesta mai multe aniversări, 121 ani de la înființarea Stațiunii Balneare Monteoru, 131 ani de la Înființarea Comunei Monteoru, 91 ani de funcționare a „Minei de Petrol” și 506 ani de la prima atestare documentară a zonei Sărata.

    În parteneriat cu Consiliul Județean Buzău (Centrul Județean de Cutură și Artă) și Primăria Municipiului Buzău, reprezentanții Primăriei și Consiliul local Merei își doresc ca și în acest an cei prezenți să se bucure de surprizele pregătite, de la târgul de meșteri, la sport, parade de port popular, spectacole de muzică populară, dar și ușoară, toate încheiate cu un foc de artificii.

    Vor fi două zile de voie bună, de întoarcere în timp, de promovare și apreciere a istoriei, a valorilor și a tradițiilor. În plus, nu vor lipsi concertele de muzică populară, ușoară, dance și etno, cu artiști de renume național, dar și local. Pe listă sunt anunțați soliștii și dansatorii ai ansamblurilor populare din județ, precum și artiști independenți precum Andrada, Angela Manole, Maria Alexandra Palade, Mario Buzoianu, Jull, Lorenna, Anna Lesko, Ionuț Dulgheriu și Gelu Voicu. Evenimentele vor începe sâmbătă, 2 iulie, de la ora 10.00 iar ultimul concert este programat duminică, de la ora 21.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =