BREAKING NEWS: SE CAUTĂ ȘEFI NOI LA URBIS SERV S.R.L. ŞI S.C. PIEŢE TÎRGURI ŞI OBOARE S.A BUZĂU

0
1798

Autor: Newss.ro

     Primarul Buzăului, Constantin Toma este hotărât, nu glumă, să-și pună în aplicare promisiunile electorale. Prima curățenie a vizat conducerea TransBus S.A. şi Poliţia Locală unde Ştefan Jercan și respectiv Ştefan Tănăsescu au demisionat. A venit acum și rândul șefului de la URBIS Serv S.R.L., Petrică Burada şi a celui de la S.C. Pieţe Tîrguri şi Oboare S.A. Buzău, Cornel Diaconiţă. Cei doi și-au depus la rândul lor demisia fără prea multe crâcneli, se pare după discuții deloc furtunoase cu nou primar.

        Până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției de director executiv la S.C. Pieţe Tîrguri şi Oboare S.A. Buzău va rămâne șef, actualul adjunct Daniel August, iar la URBIS Serv S.R.L. va coordona activitatea instituției, actualul adjunct Alin Radu.

        Toate aceste măsuri vin ca urmare a situației financiare dezastruoase în care se află Primăria Buzău. Edilul Constantin Toma a decis ca pentru remedierea acesteia este nevoie de o măsură extremă: un audit făcut de o firmă independentă care să arate punctele nevralgice din instituţii, dar şi din societăţile subordonate Consiliului Local Municipal Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 68 = 75